Списки дітей інвалідів які прийняли участь в заході присвяченому Міжнародному Дню Інвалідів

23.12.2014 06:16

         2.12.2014 року З нагоди відзначення Міжнародного Дня інвалідів в районному центрі зайнятості за круглим столом зібрались: заступник голови районної адміністрації  Бугаєнко О.П., начальник управління соціального захисту населення Дудник А.А., голова районної організації інвалідів Ткачук В.Л. та  люди з особливими фізичними можливостями. 

Учасники засідання ознайомились із перспективами зайнятості, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами.  Голова районної організації інвалідів  В. Ткачук проінформувала присутніх  про можливість навчання у центрах реабілітації, про санаторно  - курортне лікування, пільги і заходи для осіб з інвалідністю.           

  Під час ділової зустрічі,яка відбулась за участі соціальних партнерів і роботодавців мова йшла про сприяння служби зайнятості у працевлаштуванні осіб з інвалідністю на вільні та новостворені місця. Загалом на обліку протягом 2014 року у центрі зайнятості перебувало 32 інваліда - 6 осіб підвищили кваліфікацію; - 2 особи   брали участь у тимчасових роботах; - 14 осіб працевлаштовані та 2 особи започаткували власну справу.

 

3 грудня 2014 року в приміщенні територіального центру відбулось відзначення Міжнародного  Дня інвалідів. В залі зібрались два покоління : діти інваліди та інваліди з дитинства, представники влади: заступник голови  районної державної адміністрації  Бугаєнко О.П. і керуючий справами районної ради Кадієвський Ю.М., начальник Управління соціального захисту населення Дудник А.А. директор територіального центру Ткач В.Л.  голова районної організації інвалідів  Ткачук В.Л.  та всі запрошені інваліди. Діти інваліди принесли свої малюнки  та організували виставку.   

 О. Бугаєнко та Ю. Кадієвський у своїх промовах побажали людям з обмеженими можливостями міцного здоров’я та незламної волі на шляху  до життєвих вершин.

    Далі  виступила голова районної організації інвалідів Ткачук В.Л.,яка зазначила ,що в цьому році Міжнародний День інвалідів відбувається в особливий період – період формування нового суспільства, в період боротьби нашого народу за незалежність та цілісність нашої держави. Перед суспільством стоять нові вимоги і завдання у ставленні держави до людей з інвалідністю.

Після знайомства з запрошеними та їх захопленнями школяр Сергій Бондар продекламував вірш « Повертайтесь живими», прості слова якого не залишили нікого байдужими.

На завершення заходу прозвучала пісня «Хай живе надія», подарували дітям обереги виготовлені вихованцями БДЮТу  та вручили подарункові набори.    

   Запрошених пригостили бутербродами та  солодощами.

                                                                                                                                                                                

       Діти інваліди,які прийняли участь в заході і принесли свої роботи на                             
               виставку присв’ячену  Міжнародному Дню інвалідів.

 

1.Руда Єлизавета Юріївна

2. Копієвська Евеліна Русланівна

3.Полтава Олександр Андрійович

4. Клейстер Вадим Володимирович

5. Тимощук  Артем  Валентинович

6. Ільюхін Олег Володимирович

7. Євсеєва Ольга Володимирівна

8. Пилипенко Олександр Олександрович

9.Бондар Сергій Вікторович

10. Кравцов Олег Миколайович

11.Дроботулін Вадим Геннадійович

12. Безлюдько Владислав